Slaget om älven

Ny belysning blev en folkfest!

Efter en investering i ny belysning på Selja – Långlets ishockeyplan föddes idén att anordna en veteranhockeymatch för att inviga & hylla den nya belysningen. SLIK bjöd in byn Östnor (Åstnår) på andra sidan älven och evenemanget fick namnet Slaget om älven. Den gamla rivaliteten mellan byarna återuppstod (med glimten i ögat) och det blev en riktig folkfest! SLIK vann 2019. Matchen livesändes på facebook från en mobilkamera.

År 2020 fick Östnor äran att anordna Slaget om älven, vilket de gjorde med bravur. SLIK vann även den matchen trotts att Åstnår hade tagit in yngre förmågor i laget. Med hjälp av kontakter från SLIK sidan togs ett gäng duktiga filmare/fotografer in och matchen sändes direkt på storbild, samt på FB och youtube.

Vi skjuter upp nästa drabbning till år 2022 pga rådande omständigheter. Matchen kommer att ske på hemmaplan – SLIK ARENA.

Slaget om älven på sociala medier

Följ Selja – Långlets IK och/eller Östnors Hockeyplan på facebook så missar du inget. När datum är spikat skapas ett evenemang att följa. Under fliken ”diskussion” läggs det upp diverse ”tugg” inför drabbningen.

2019 år evenemang hittar du här!

2020 år evenemang hittar du här!

Livesändingen 2020!

Kontaktperson: Ida Bylon 070 – 23 33 215


DT artikel 2019

DT artikel 2020